Користувачі операційної системи Windows 10 стали очевидцями нової критичної помилки. Повідомляється, що після невдалого оновлення Windows 10, особисті файли зникли з їх ПК. Після цього, Microsoft відкликала оновлення, проте у користувачів з'явилися нові проблеми з операційкою.

Як виявилося, операційка не дозволяє відтворювати звук пристроях. Проблеми у користувачів Windows 10 почалися після установки останнього оновлення. За попередніми даними, близько 15% пристроїв, на яких була оновлена система, стали відчувати проблеми з відтворенням звуку. Це досить великий відсоток, враховуючи, що операційна система є найбільш популярної на ринку. В якості причини експерти називають проблему аудіодрайвери.

Наголошується, що в деяких випадках користувачі можуть повернути звук, вибравши як пристрій відтворення драйвер High Definition Audio. Співробітники технічної підтримки Microsoft вже знають від існування проблеми, і обіцяють виправити цю помилку якнайшвидше.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Доречі, раніше повідомлялося, що ліцензована версія Windows 10 стане трохи дорожче для українців. У зв'язку з тим, що більшість користується піратською версією Windows 10, компанія вирішила піти на радикальні методи.

Нагадаємо, що Google незабаром відмовиться від свого популярного проекту Android. Презентація популярного телефону Pixel 3 є тому доказом. Нагадаємо, що в 2016-му під час презентації перших Pixel Android згадали не менше 8 разів, то цього разу, вперше за 10 років, жодного разу. Швидше за все, компанія вважає операційку марною.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що популярна соцмережа серед підлітків Instagram тестує нову систему управління. Як виявилося, користувачі мережі зможуть публікувати фото за допомогою одного натискання, прямо як тимчасові Stories.

Знай.uа писав, що компанія Garmin вирішила здивувати шанувальників унікальним девайсом, у якого немає конкурентів на ринку - Garmin Instinct. Компанія заявляє, що саме їх розумні годинник є найбільш міцним на ринку, так як вони зроблені по військовому стандарту захисту.