Майбутній флагман OnePlus 6T, прем'єра якого відбудеться 30 жовтня, пройшов тестування в бенчмарке Geekbench під модельним номером FS FS P8801. Варто відзначити, що новинка привернула до себе увагу публіки, так як цей девайс може стати прямим конкурентом iPhone XS Max, враховуючи заявлені характеристики виробником.

Досліджуваний зразок працює під управлінням ОС Android 9.0 Pie, мав "на борту" процесор Snapdragon 845 і 8 Гб оперативної пам'яті.
Результати тесту виявилися цілком передбачуваними – 2510 і 8639 балів в одноядерному і багатоядерний тестах відповідно, що в середньому відповідає всім апаратів, заснованим на платформі Qualcomm Snapdragon 845.

На сьогоднішній день цей чіпсет є топовим, і лише флагмани оснащують даними прискорювачем. Само собою, ціна на новинку буде досить високою, враховуючи якість збірки і заявлені функції. До речі, новинка позбавиться від гнізда для навушників, так що пора переходити на бездротові, або ще купувати перехідник з зарядки на штеккер.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, що Google незабаром відмовиться від свого популярного проекту Android. Презентація популярного телефону Pixel 3 є тому доказом. Нагадаємо, що в 2016-му під час презентації перших Pixel Android згадали не менше 8 разів, то цього разу, вперше за 10 років, жодного разу. Швидше за все, компанія вважає операційку марною.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що популярна соцмережа серед підлітків Instagram тестує нову систему управління. Як виявилося, користувачі мережі зможуть публікувати фото за допомогою одного натискання, прямо як тимчасові Stories.

Знай.uа писав, що компанія Garmin вирішила здивувати шанувальників унікальним девайсом, у якого немає конкурентів на ринку - Garmin Instinct. Компанія заявляє, що саме їх розумні годинник є найбільш міцним на ринку, так як вони зроблені по військовому стандарту захисту.