На конференції Adobe Max компанія Adobe анонсувала вихід програми Photoshop CC для iPad наступного року. Немає сумнівів, що новинка отримає кілька оновлень для спрощеного користування.

Photoshop CC для iPad отримає спеціально розроблений для сенсорних екранів інтерфейс, при цьому збереже функціональні можливості, у тому числі інструменти для роботи з шарами і PSD файлами. Повідомляється, що всі основні функції для ПК-версії виявляться і у версії для планшета, так що це відмінна альтернатива комп'ютера або ноутбука. За словами розробників ПЗ, Adobe Photoshop CC для iPad грунтується на тому ж коді, що і десктопна версія, без компромісів по продуктивності і результатів. Підтримується синхронізація з комп'ютерним Photoshop без необхідності конвертації. Це спростить життя як фотографам, так і графічним дизайнерам.

Версія для iPad входить у підписку Creative Cloud, тому платити окремо за Photoshop на планшеті не доведеться, якщо програма вже куплена на комп'ютері. Adobe поки не вирішила, чи буде можливість придбати Photoshop для iPad окремо, однак, якщо це станеться, буде навіть краще.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Adobe також представила крос-платформенне додаток для малювання Project Gemini. Призначений для спрощення процесу малювання, Project Gemini буде синхронізуватися з Photoshop і стане доступний в 2019 році.

Нагадаємо, що компанія Samsung представила топовий фаблет Galaxy Note 9 в серпні цього року, а в мережі вже з'явилися перші подробиці про наступне покоління пристрою. Новинка отримає величезний екран, при цьому зберігши ті ж параметри. Новинка з'явиться на прилавках не раніше серпня 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що у мережі з'явився новий небезпечний вірус для Android-пристроїв. Вірус здатний проникати в смартфони, красти особисті дані і сповільнювати роботу девайса. Сам троян маскується під додаток, так що варто бути обережним.

Знай.uа писав, що багато китайські виробники давно захопили ринок міцних смартфонів, які призначені для активних людей. Серед них варто відзначити Ulefone, за яким проїхалося авто, але навіть цього його не знищило. Девайс вийшов дуже міцним.