Презентація нового смартфона від Vertu відбудеться в Китаї 17 жовтня. Подробиць про пристрій поки немає, проте компанія славиться своїми люксовими смартфонами, ціни на які близько 2 тисяч доларів, і це не найдорожчий девайс від компанії.

Подробиці про майбутню новинку поки не розголошуються. У Мережі з'явилися лише фото запрошень, розісланих представниками компанії. Судячи з фото, компанія не збирається змінювати стратегію, і буде продовжувати випускати смартфони преміум-класу.

Як відомо, бренд Vertu спочатку належав Nokia. Він виготовляв пристрою вищої цінової категорії з використанням дорогих металів, а також дорогоцінних каменів. Деякі смартфони робилися на замовлення, індивідуально для кожного користувача, а гарантія на девайс була довічною.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

У 2012 році бренд придбала шведська інвестиційна компанія. Через п'ять років його перекупив турецький бізнесмен Мурат Хакан Узан, який пообіцяв відродити його після банкрутства, і ось, через рік компанія раптово стала на ноги, розіславши запрошення на презентацію нового девайса.

Нагадаємо, що компанія Samsung представила топовий фаблет Galaxy Note 9 в серпні цього року, а в мережі вже з'явилися перші подробиці про наступне покоління пристрою. Новинка отримає величезний екран, при цьому зберігши ті ж параметри. Новинка з'явиться на прилавках не раніше серпня 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що у мережі з'явився новий небезпечний вірус для Android-пристроїв. Вірус здатний проникати в смартфони, красти особисті дані і сповільнювати роботу девайса. Сам троян маскується під додаток, так що варто бути обережним.


Знай.uа писав, що багато китайські виробники давно захопили ринок міцних смартфонів, які призначені для активних людей. Серед них варто відзначити Ulefone, за яким проїхалося авто, але навіть цього його не знищило. Девайс вийшов дуже міцним.