35-річна підприємниця з Бромгроува (Англія), Джейд Стенлі, стверджує, що секс-ляльки - прекрасне втіха для тих, хто втратив свою другу половинку. Бізнес Стенлі процвітає, і тепер вона готова допомогти невтішним удівцям, адже вона здатна створити точну копію для тих, хто втратив свою кохану.

Мати чотирьох дітей Джейд Стенлі відкрила фірму по оренді секс-ляльок, вивчивши попит і усвідомивши велику нестачу штучних компаньйонів на ринку. І це геніально, адже ми живемо в такий час, коли в цьому немає нічого ганебного. Компанія пропонує секс-ляльок в тижневу оренду або ляльок, зроблених за індивідуальним замовленням покупця. Джейд повідомляє, що клієнти приходять досить часто, щоб покращувати свій бізнес.

"Коли я зацікавилася цим бізнесом, то почала з вивчення ринку. І зрозуміла, що існуючі компанії по оренді та продажу секс-ляльок орієнтуються в основному на сексуальну складову, а інші аспекти залишаються неохопленими. Саме тому моя компанія приділяє увагу зовнішньому вигляду ляльок, базуючись на перевагах клієнтів, з точністю створюючи образ людини, про яку повідомляють клієнти", - розповідає Нефрит.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Коли ляльки повертаються в компанію, їх ретельно миють, а штучні вагіни виймають і замінюють новими. До речі, така оренда не з дешевих. Наприклад, виготовлення ляльки обійдеться клієнти близько 4 тисяч доларів, однак ці гроші ніщо, якщо клієнту вийде провести ніч з точною копією своєї коханої.

Джейд каже, що зараз всі її ляльки заброньовані на кілька тижнів вперед. Але вона збирається розширювати бізнес і навіть відкривати філії в інших країнах, що дуже радує потенційних клієнтів.

Нагадаємо, що компанія Samsung представила топовий фаблет Galaxy Note 9 в серпні цього року, а в мережі вже з'явилися перші подробиці про наступне покоління пристрою. Новинка отримає величезний екран, при цьому зберігши ті ж параметри. Новинка з'явиться на прилавках не раніше серпня 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що у мережі з'явився новий небезпечний вірус для Android-пристроїв. Вірус здатний проникати в смартфони, красти особисті дані і сповільнювати роботу девайса. Сам троян маскується під додаток, так що варто бути обережним.


Знай.uа писав, що багато китайські виробники давно захопили ринок міцних смартфонів, які призначені для активних людей. Серед них варто відзначити Ulefone, за яким проїхалося авто, але навіть цього його не знищило. Девайс вийшов дуже міцним.