Нова модель “читалки” оснащена вологозахистом і має розширену пам'ять. Про це інформує Amazon. Компанія випустила нову електронну книгу, у якій немає аналогів на сьогоднішній день.

В прес-релізі компанії Amazon представлена електронна книга amazon Kindle Paperwhite нового покоління. У повідомленні наголошується, що дана модель має новий сенсорний екран, у якого тепер п'ять світлодіодів. Наявність сенсорного екрану вже шокує, не кажучи вже про інноваційну підсвічуванню. Варто відзначити, що обсяг вбудованої флеш-пам'яті в базовій конфігурації збільшено вдвічі і становить 8 ГБ. Цього більш ніж достатньо для всіх ваших улюблених книг. Крім цього, є версія з 32 ГБ флеш-пам'яті, щоб ні в чому собі не відмовляти.

З допомогою нового Kindle Paperwhite стало можливим слухати аудіокниги, за допомогою бездротових навушників або колонки, що значно збільшить комфорт читанки.

Особливістю нової версії є вологозахисна функція. Книга здатна витримати занурення на глибину до двох метрів тривалістю близько години. Таким чином, пристрій спокійно можна брати з собою в басейн, ванну або на пляж, не побоюючись за працездатність і за стан пристрою.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Виробник встановив ціну за покращене винахід в розмірі $130 за базову версію з 8 ГБ флеш-пам'яті, оснащену тільки модулем Wi-Fi. Тоді як версія з 32 ГБ флеш-пам'яті оцінена у $160, а за варіант з 3G модемом просять $250. Цілком розумна ціна за книгу, яка не боїться вологи і має величезний обсяг пам'яті.

Нагадаємо, що представники Пентагону були попереджені про витік даних співробітників. Як виявилося, хакери змогли отримати доступ до особистих даних тисяч військових, в тому числі і до їхніх банківських карток. Розслідування вже ведеться.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Brikk славиться своїми люксовими аксесуарами, і на цей раз представив Lux DualShock 4 — контролер для PS4 в золоті і з інкрустованою діамантами. Ціна дуже кусається, так як за джойстик доведеться заплатити близько 10 тис. доларів.

Знай.uа писав, що творці Відьмака на межі банкрутства. Повідомляється, що в разі провалу гри Cyberpunk 2077, про компанії забудуть назавжди, і навіть вихід нового Відьмака не допоможе виправити ситуацію. Польська компанія прославилася саме завдяки цьому ігровому сеттингу.