Компанія Apple запатентувала iPhone із гнучким екраном. У документі описані різного роду шарнірні механізми, які є частинами складного гаджета.

Про це пише Gizchina.

Як видно на малюнках, телефон зможе згинатися в обидві сторони.

Проте, фахівці стверджують, що ми навряд чи побачимо цей гаджет найближчим часом. Компанія Apple воліє спочатку перевіряти інновації через конкурентів. Тому для початку варто чекати успішних продажів гнучких телефонів інших марок.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нововведення повинне бути дуже зручним. В теорії такі смартфони виявляться дуже компактними і при цьому з великим екраном.

Раніше повідомлялося, що незважаючи на те, що з моменту показу нових смартфонів Apple пройшло трохи більше місяця, в мережі почали з'являтися перші подробиці про новинки 2019 року. Відомий аналітик TF International Securities, Чі Мінг-Куо, який отримав репутацію надійного інсайдера, розповів, чого очікувати від яблучної компанії в 2019 році. За словами Куо, Apple збирається зберегти поточний модельний ряд iPhone з 5,8, 6,1 і 6,5-дюймовими екранами, так як ці діагоналі екранів є оптимальними на сьогоднішній день.

Якщо вірити прогнозами аналітика, лінійка смартфонів Apple 2019 року, як і зараз, буде включати в себе три пристрої. І це не дивно, адже Apple давно взяла на озброєння таку тенденцію, щоб охопити якомога більшу аудиторію. Передбачається, що новинки отримають ідентичний з iPhone XS, iPhone XS Max і iPhone XR дизайн. Дві старші моделі будуть поставлятися з трохи більш вдосконаленими OLED-дисплеями.

Нагадаємо, італійський дизайнер Антоніо де Роса опублікував власний візуальний проект майбутнього iPhone, який може з'явитися вже в 2019 році.

Раніше Знай.ua повідомляв про те, що Apple оновила лінійку бездротових навушників.

Також Знай.ua писав, що американська корпорація Apple купила стартап Asaii для поліпшення роботи сервісу Apple Music.