Популярний блогер Mrwhosetheboss вирішив порівняти автономність новенького смартфона Google Pixel 3 XL з головними конкурентами на ринку. Зокрема, були взяті Samsung Galaxy Note 9, Apple iPhone XS Max і Sony Xperia XZ3. Результати здивували абсолютно всіх.

Апарати мають різну ємність акумуляторів, але при цьому всі використовують екрани AMOLED, всі моделі з Android працюють на SoC Snapdragon 845, та й різниця в розмірах екранів не настільки істотна. Тобто тест показав оптимізацію роботи і енергоспоживання операційних систем, які видозмінювалися в кожному з смартфонів, так як виробник підганяв Android під параметри своїх телефонів.

Як тест блогер по черзі запускав різні додатки: Instagram, ігри, процес конвертації відео, бенчмарки, YouTube і так далі. Звичайно, такий сценарій далекий від реальності більшості користувачів, але, наприклад, добре відображає те, як будуть почувати себе смартфони в руках геймерів, так як більшу частину тестів склали саме ігри, які, як правило, використовують оперативки більше всіх.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як можна побачити, першим здався флагман Sony. У нього найменший акумулятор, якщо говорити про смартфони з Android, але при цьому і самий маленький дисплей. Дивно, але компанія погано оптимізувала роботу свого флагмана, на відміну від конкурентів. Результат апарату – 3 години 58 хвилин. На другому місці Pixel 3 XL з рахунком 5 годин 19 хвилин. Смартфони Samsung і Apple фінішували з мінімальним розривом 6 годин 4 хвилин і 6 годин 16 хвилин.

Нагадаємо, що кнопка “не відстежувати” є марним, так як сайти не дотримуються правил і домовленості з приводу конфіденційності особистої інформації користувачів, які відвідують сайти. Серед них і Facebook, Google, і навіть YouTube. Раніше вони погодилися на відмову від стеження за користувачами, але через деякий час відмовилися.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія по виробництву флешок Lexar представила нову модель девайса JumpDrive Fingerprint F35, який отримав сканер відбитків пальців. Таким чином до 10 осіб зможуть отримати доступ до флешці завдяки відбиткам пальців. Ціна близько 100 доларів.

Знай.uа писав, що компанія Amazon випустила нову електронну книгу, у якій немає аналогів на сьогоднішній день. Варто відзначити, що девайс отримав сенсорний дисплей, що є рідкістю для електронних книг, а також захист від вологи, так що можна зайнятися улюбленою справою навіть у ванній.