Компанія розібралася зі своїми боргами і банкрутством. Тепер виробник смартфонів класу люкс знову готовий підкорювати світ смартфонів. Компанія представила новий смартфон Aster P.

Пристрій було анонсовано ще 16 жовтня 2018 року: компанія Vertu розіслала журналістам запрошення на презентацію нового смартфону в Китаї. Варто відзначити, що виробник більше року тому визнав себе банкрутом, і припинив виробництво як старих, так і нових смартфонів.

Модель, що одержала назву Aster P, продовжує дизайн попередніх моделей Vertu. Головною особливістю новинки є 20-мегапіксельна фронтальна камера і 12-мегапіксельна основна. До речі, камера одинарна, що ще сильніше виділяє смартфон серед інших, враховуючи тенденції 2018 року. Діагональ AMOLED-дисплея з функцією Full-HD становить п'ять дюймів. Варто зазначити, що кожен смартфон збирається вручну в Англії, що підтверджує люксовость девайса.

Вартість смартфона варіюється від 5 до 14 тисяч доларів. На ціну головним чином впливає ексклюзивність і дорожнеча використовуваних матеріалів. Це можуть бути не тільки зміїна або крокодиляча шкіра, але і жовта кнопка, а також сапфірове скло і титан. Найдорожча версія Vertu Aster P додатково оброблена золотом.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що кнопка “не відстежувати” є марним, так як сайти не дотримуються правил і домовленості з приводу конфіденційності особистої інформації користувачів, які відвідують сайти. Серед них і Facebook, Google, і навіть YouTube. Раніше вони погодилися на відмову від стеження за користувачами, але через деякий час відмовилися.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія по виробництву флешок Lexar представила нову модель девайса JumpDrive Fingerprint F35, який отримав сканер відбитків пальців. Таким чином до 10 осіб зможуть отримати доступ до флешці завдяки відбиткам пальців. Ціна близько 100 доларів.

Знай.uа писав, що компанія Amazon випустила нову електронну книгу, у якій немає аналогів на сьогоднішній день. Варто відзначити, що девайс отримав сенсорний дисплей, що є рідкістю для електронних книг, а також захист від вологи, так що можна зайнятися улюбленою справою навіть у ванній.