Перший тунель Loop під Лос-Анджелесом "майже готовий", і Маск вже встиг назвати дату відкриття диво-пристрою.

Тунель високошвидкісних підземних магістралей під Лос-Анджелесом буде відкрито 10 грудня. Про це повідомив засновник Space Х і Tesla Ілон Маск. Не секрет, що це одне з улюблених творінь Маска, так як він завжди мріяв знайти спосіб як позбутися від пробок. Так, до літаючих машин людство все ще не готове, але використовувати потенціал землі все ще можна. таким чином Маск вирішив створити покращену версію метро, в якому не буде опору повітря, а капсула з пасажирами буде рухатися зі швидкістю 1000 км/ч.

Нагадаємо, що будівництво проекту веде The Boring Company. Середня швидкість пересування складе близько 240 км/ч. Так, це не заявлена на початку швидкість, однак, все ще попереду. Одна капсула Loop буде вміщати до 16 осіб, квиток на неї обійдеться в $1, що безсумнівно здивує публіку.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, що 17 жовтня в Києві офіційно представили китайський новий флагман Xiaomi Mi 8 Lite. Примітно, що раніше девайс показали на батьківщині - в Китаї, і відразу після цього показали українцям цей девайс. Іншими словами, Україна була другою за рахунком, хто знав всі деталі про смартфона від Xiaomi.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що акціонери компанії Facebook запропонували усунути Марка Цукерберга з посади голови правління. Повідомляється, що інвестори незадоволені якістю роботи мільярдера, враховуючи кількість скандалів за останні роки.

Знай.ua писав, що мільйони людей користуються налаштуваннями конфіденційності у своєму браузері зокрема, кнопкою “не відстежувати”. Однак, як виявилося, ця функція марна, так як сайти просто ігнорують вимоги користувачів щодо збору даних відвідувачів.