На ринку поступово починають з'являтися ігрові смартфони, а деякі виробники вже випускають друге покоління таких девайсів, серед яких Xiaomi і Razer. І це не дивно, адже мобільний кіберспорт набирає популярності, як і мобільні ігри у цілому, які приносять компаніям чималий прибуток.

Якщо вірити інсайдеру Samsung_News, то південнокорейська компанія теж незабаром приєднається до даної ніші. Ігрове пристрій Samsung, нібито, вже створено, і ставитися воно буде до серії Galaxy A. Тепер не потрібно відмовлятися від улюбленої компанії, щоб придбати потужний смартфон, який збільшить комфорт мобільного геймінгу.

Повідомляється, що ігровий гаджет від Samsung отримає такі характеристики: топовій на сьогоднішній день чіп Snapdragon 845, до 8 ГБ оперативної пам'яті, 128 ГБ флеш-пам'яті, акумулятор ємністю 4000 маг, рідинну систему охолодження і передустановлену Android 8.1 Oreo.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Так, характеристики цілком очікувані як для ігрового смартфона, однак всі ми сподіваємося на топове якість дисплея, адже Samsung вміє робити картинку насиченою. По дизайну він повторить основні особливості зовнішнього вигляду представлених не так давно Galaxy A7 і Galaxy A9, включаючи скляний корпус з алюмінієвою рамкою. Повідомляється, що девайс з'явиться на прилавках вже в листопаді, а от ціна поки невідома.

Нагадаємо, що 17 жовтня в Києві офіційно представили китайський новий флагман Xiaomi Mi 8 Lite. Примітно, що раніше девайс показали на батьківщині - в Китаї, і відразу після цього показали українцям цей девайс. Іншими словами, Україна була другою за рахунком, хто знав всі деталі про смартфона від Xiaomi.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що акціонери компанії Facebook запропонували усунути Марка Цукерберга з посади голови правління. Повідомляється, що інвестори незадоволені якістю роботи мільярдера, враховуючи кількість скандалів за останні роки.

Знай.uа писав, що мільйони людей користуються налаштуваннями конфіденційності у своєму браузері зокрема, кнопкою “не відстежувати”. Однак, як виявилося, ця функція марна, так як сайти просто ігнорують вимоги користувачів щодо збору даних відвідувачів.