Продажу новеньких Google Pixel 3 і Pixel 3 XL стартували буквально кілька днів тому, однак величезна кількість власників новинки вже зіткнулися з деякими проблемами.

Як виявилося, камера смартфона почала різко гальмувати, а в деяких випадках навіть не робить знімки.

Серед інших проблем: приглушений звук фронтальних стереодинаміків, або ж відсутність високих частот. Тепер навіть музику не вийде нормально послухати. Враховуючи ціни за девайс, це подвійно неприємно. Крім цього, користувачі виявили ще кілька помилок в роботі: некоректна робота мікрофона при запису звуку під час відеозйомки; з адаптером USB Type-C на 3,5 мм теж не все в порядку, він час від часу “втрачає” звук, відключаючись з різними інтервалами. До того ж, з кожним днем проблем все більше, і вони спливають на різних тематичних форумах. До речі, корпус смартфона теж підкачав - він дряпається буквально за день, втрачаючи свій презентабельний вигляд.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Втім, відомості про численні проблеми на цьому не закінчуються, і чергова інформація про збої в нових флагманських смартфонах Google Pixel 3 і Pixel 3 XL продовжує накопичуватися в Мережі.


Навіть зберігання і використання пам'яті смартфона працює некоректно, судячи за повідомленнями про скарги від власників новинки Google.

Нагадаємо, що 17 жовтня в Києві офіційно представили китайський новий флагман Xiaomi Mi 8 Lite. Примітно, що раніше девайс показали на батьківщині - в Китаї, і відразу після цього показали українцям цей девайс. Іншими словами, Україна була другою за рахунком, хто знав всі деталі про смартфона від Xiaomi.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що акціонери компанії Facebook запропонували усунути Марка Цукерберга з посади голови правління. Повідомляється, що інвестори незадоволені якістю роботи мільярдера, враховуючи кількість скандалів за останні роки.

Знай.uа писав, що мільйони людей користуються налаштуваннями конфіденційності у своєму браузері зокрема, кнопкою “не відстежувати”. Однак, як виявилося, ця функція марна, так як сайти просто ігнорують вимоги користувачів щодо збору даних відвідувачів.