У мережі з'явилися перші фото найпотужнішого в історії Ford Mustang, який здатний змагатися з іншими монстрами на дорозі в класі спорткар.

В мережу просочилися фото Ford Mustang Shelby GT500 нового покоління. Новий Mustang повинні представити вже в січні на Детройтському автосалоні, і авто явно покаже купу нововведень, яких не було у попередників.

Судячи по зображеннях, новий Ford Mustang Shelby GT500 можна буде відрізнити за особливою гратами радіатора і опуклим капотом з повітрозабірниками. Крім того, у автомобіля з'явилися обвіс і велике заднє антикрило, яке дало збільшити притискну силу, що збільшить у свою чергу зчеплення з дорогою.

Shelby GT500 2019 стане найпотужнішим і найшвидшим серійним Ford Mustang в історії. Її 5,2-літровий V8 з компресором буде розвивати близько 700-750 л. с., що дуже непогано як для маслкара. Також ходять чутки, що модель вперше отримає роботу двома зчепленнями. А ще для Shelby GT500 готують трековий пакет із змінами в ходову, тому авто повинно бути швидким не тільки на прямих трасах, але і на гоночних ділянках, які дозволять перетворити авто у спорткар для участі у змаганнях.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, що 17 жовтня в Києві офіційно представили китайський новий флагман Xiaomi Mi 8 Lite. Примітно, що раніше девайс показали на батьківщині - в Китаї, і відразу після цього показали українцям цей девайс. Іншими словами, Україна була другою за рахунком, хто знав всі деталі про смартфона від Xiaomi.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що акціонери компанії Facebook запропонували усунути Марка Цукерберга з посади голови правління. Повідомляється, що інвестори незадоволені якістю роботи мільярдера, враховуючи кількість скандалів за останні роки.

Знай.uа писав, що мільйони людей користуються налаштуваннями конфіденційності у своєму браузері зокрема, кнопкою “не відстежувати”. Однак, як виявилося, ця функція марна, так як сайти просто ігнорують вимоги користувачів щодо збору даних відвідувачів.