Китайський виробник Xiaomi випустив нову модель телевізора в лінійці Mi TV 4A. Новинка отримала величезну 58-дюймову діагональ з роздільною здатністю 4K UHD (3840x2160 пікселів), а ціна змусить вас задуматися про наступної покупки для вашого будинку.

Дисплей телевізора Xiaomi підтримує технологію HDR і володіє високою контрастністю 5000:1. Крім красивої картинки, телевізор володіє непоганими “мізками”. Усередині встановлений 4-ядерний процесор Amlogic T962-HX з частотою 1.5 ГГц і графікою Mali-450 на 750 МГц. Оперативної пам'яті 2 ГБ, вбудованою — 8 ГБ, чого достатньо для ТВ додатків і відео, які ви можете зберегти на сторонніх додатках, які працюють на Android для ТБ.

З інтерфейсів є три HDMI, два USB-порту, AV, S/PDIF, Ethernet вхід для антени. Все, що потрібно для власника розумного телевізора. Вбудована аудіосистема з двома динаміками потужністю по 8 Вт кожен підтримує технології Dolby Audio і DTS-HD. На пульті ДУ передбачена спеціальна кнопка голосового управління, але віртуальний асистент розуміє тільки китайську мову. Можливо, з часом це зміниться, так що залишається тільки чекати.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

58-дюймовий Xiaomi Mi TV 4A працює під управлінням сильно зміненій версії Android з системою рекомендацій PatchWall та безліччю неактуальних для України китайських сервісів.

До речі, ціна просто смішна за такий гарний і потрібний девайс - 450 доларів.

Нагадаємо, що 17 жовтня в Києві офіційно представили китайський новий флагман Xiaomi Mi 8 Lite. Примітно, що раніше девайс показали на батьківщині - в Китаї, і відразу після цього показали українцям цей девайс. Іншими словами, Україна була другою за рахунком, хто знав всі деталі про смартфона від Xiaomi.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що акціонери компанії Facebook запропонували усунути Марка Цукерберга з посади голови правління. Повідомляється, що інвестори незадоволені якістю роботи мільярдера, враховуючи кількість скандалів за останні роки.

Знай.uа писав, що мільйони людей користуються налаштуваннями конфіденційності у своєму браузері зокрема, кнопкою “не відстежувати”. Однак, як виявилося, ця функція марна, так як сайти просто ігнорують вимоги користувачів щодо збору даних відвідувачів.