Один з власників iPhone, Хосе Родрігес, виявив баг в iOS 12, який дозволяє відкрити “яблучний” смартфон без використання пароля.

Як виявилося, голосовий помічник від Apple Siri може допомогти зловмисникам отримати доступ практично до будь-яких файлів на будь-якому смартфоні від яблучної корпорації.


Щоб відкрити смартфон без пароля, необхідно включити програму VoiceOver з допомогою Siri, потім зателефонувати на телефон і скинути виклик повідомленням. Зробивши нехитрі маніпуляції можна отримати доступ до телефонної книги. Така помилка є і в нещодавно вийшла iOS 12. Однак, захистити свій iPhone можна за допомогою нескладних маніпуляцій.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Щоб захистити свій iPhone від злому необхідно заборонити доступ до голосовому помічнику Siri з екрану блокування. Для цього необхідно зайти в “Налаштування” > “Face ID код-пароль” > “Дозвіл доступу при блокуванні” > “Заборонити доступ для Siri”.
Будемо сподіватися, що компанія швидко виправить цю помилку, яка є легким способом роздобути дані користувачів, включаючи фото, відео, листування і навіть паролі для входу, а також банківські карти.

Нагадаємо, що виробник китайських смартфонів Oppo вирішив обдурити весь світ, підкручуючи показники під час тестів на продуктивність, тим самим покращуючи заявлені характеристики після результатів. Результати тестів анулювали, і смартфони не можна перевіряти до тих пір, поки виробник не позбутися сторонніх програм.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Oneplus несподівано для всіх змінила термін презентації нового флагманського смартфона 6T з 30 на 29 жовтня. Це сталося через те, що компанія Apple вирішила зробити презентацію в той же день, в зв'язку з чим вся увага буде прикута саме до яблучної корпорації.

Знай.uа писав, що в кінці нинішнього місяця компанія Huawei має презентувати свій новий смартфон Honor Magic 2. Смартфон отримав купу нових функцій, яких немає у конкурентів на сьогоднішній день.