На сайті китайського агентства з сертифікації телекомунікаційного обладнання TENAA з'явилася інформація про новий смартфон бренду Vivo під модельним номером V1814T. Судячи за даними, компанія збирається випустити черговий флагман за доступною ціною, чим і приваблює публіку.

За даними регулятора, новинка отримає 6,41-дюймовий Super AMOLED дисплей з роздільною здатністю 2340 х 1080 точок, невідомий восьмиядерний чіп з тактовою частотою ядер до 1,95 ГГц, 6 Гб оперативної і 128 Гб розширюваної постійної пам'яті. Так, як і очікувалося, девайс отримає топові на сьогоднішній день характеристики. Що стосується камер, основна отримає одразу два об'єктива з сенсорами на 12 Мп і 5 Мп, а от фронтальна отримає цілих 25 мп. Проте, об'єм акумулятора малуватий, і складає всього 3 300 маг. Для такого ненажерливого процесора цього явно не вистачить.

Розміри і вага Vivo V1814T складають 157,91 х 75,08 х 7,9 мм і 156 грамів відповідно. А дату виходу смартфона на ринок і його комерційному назві поки нічого не повідомляється, але для фанатів радимо починати відкладати вже зараз, так як компанія вміє випускати нові смартфони пачками.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що виробник китайських смартфонів Oppo вирішив обдурити весь світ, підкручуючи показники під час тестів на продуктивність, тим самим покращуючи заявлені характеристики після результатів. Результати тестів анулювали, і смартфони не можна перевіряти до тих пір, поки виробник не позбутися сторонніх програм.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Oneplus несподівано для всіх змінила термін презентації нового флагманського смартфона 6T з 30 на 29 жовтня. Це сталося через те, що компанія Apple вирішила зробити презентацію в той же день, в зв'язку з чим вся увага буде прикута саме до яблучної корпорації.

Знай.uа писав, що в кінці нинішнього місяця компанія Huawei має презентувати свій новий смартфон Honor Magic 2. Смартфон отримав купу нових функцій, яких немає у конкурентів на сьогоднішній день.