Apple більше не буде підписувати iOS 12, повідомляє портал 9to5Mac. До того ж, відкати до попередніх версій неможливі. Компанія дотримується цієї практики, так як підтримувати попередні версії і виправляти помилки просто немає сенсу. До того ж, тільки актуальна версія має хороший рівень захисту, на відміну від попередників. Попередні версії завжди менш стабільні.

Випущена на початку жовтня iOS 12.0.1 була спрямована на виправлення помилок попередньої операційної системи і поліпшення продуктивності. Основні проблеми були пов'язані роботою iPhone XS, коли девайс не міг заряджатися правильно. До того ж, в динаміці були чутні перешкоди, а також шипіння.

Така практика для компанії не нова. Apple регулярно закриває доступ до старої версії прошивки зі своїх серверів через кілька тижнів після релізу нової. Наступна iOS 12.1 буде доступна в кінці жовтня або на початку листопада. Зараз система знаходиться на стадії бета-тестування. Розробники додали в неї підтримку FaceTime Group, подвійний SIM-карти з eSIM і багато іншого. Проте варто нагадати, що підтримка двох Sim-карт буде працювати тільки на території Китаю.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Нагадаємо, що виробник китайських смартфонів Oppo вирішив обдурити весь світ, підкручуючи показники під час тестів на продуктивність, тим самим покращуючи заявлені характеристики після результатів. Результати тестів анулювали, і смартфони не можна перевіряти до тих пір, поки виробник не позбутися сторонніх програм.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Oneplus несподівано для всіх змінила термін презентації нового флагманського смартфона 6T з 30 на 29 жовтня. Це сталося через те, що компанія Apple вирішила зробити презентацію в той же день, в зв'язку з чим вся увага буде прикута саме до яблучної корпорації.

Знай.uа писав, що в кінці нинішнього місяця компанія Huawei має презентувати свій новий смартфон Honor Magic 2. Смартфон отримав купу нових функцій, яких немає у конкурентів на сьогоднішній день.