25 жовтня Xiaomi анонсує довгоочікуваний смартфон Mi Mix 3. Для залучення публіки, компанія вирішила поділитися деякими подробицями про пристрої. До прикладу, смартфон буде оснащений 10 ГБ оперативної пам'яті і зможе працювати в 5G-мережах.

Смартфони серії Mi Mix відомі видатним дизайном. Щоб досягти майже 99-процентного співвідношення площі екрана до корпуса. Проте, ці показники дорого обійшлися компанії. Китайський виробник додав систему слайдера в майбутню новинку куди і розмісти селфи-камеру і інші датчики, які раніше перебували в самому екрані. Замість вирізу на верхній частині екрану, компанія вирішила піти іншим шляхом. Згідно з офіційним твіти, дозвіл обох фронтальних сенсорів складе 24 Мп, що досить багато навіть для основної камери.

Якщо вірити інформації, опублікованій сайтом GSMArena, Mi Mix 3 обзаведеться 6,4-дюймовим екраном, 256 ГБ внутрішньої пам'яті і акумулятором ємністю 3 850 мАч. Будемо сподіватися, що об'єму акумулятора вистачить для такого потужного процесора. Там же йдеться, що ззаду розташуються дві камери — 20 - і 16-мегапіксельна. Вони зможуть записувати уповільнене відео з частотою 960 кадрів в секунду. Такими показниками може похвалитися тільки iPhone XS Max і Galaxy Note 9.

за словами директора з маркетингу Чжі Чжиюана, співвідношення сторін екрану складе 19,5:9, а дозвіл — 1080 × 2340. А витік з китайської соцмережі Weibo натякає, що в Mi Mix 3 буде встановлений новий чіп Qualcomm, а не Snapdragon 845, як передбачалося спочатку. Саме це і дозволить йому стати лідером по продуктивності.

Нагадаємо, що виробник китайських смартфонів Oppo вирішив обдурити весь світ, підкручуючи показники під час тестів на продуктивність, тим самим покращуючи заявлені характеристики після результатів. Результати тестів анулювали, і смартфони не можна перевіряти до тих пір, поки виробник не позбутися сторонніх програм.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Oneplus несподівано для всіх змінила термін презентації нового флагманського смартфона 6T з 30 на 29 жовтня. Це сталося через те, що компанія Apple вирішила зробити презентацію в той же день, в зв'язку з чим вся увага буде прикута саме до яблучної корпорації.

Знай.uа писав, що в кінці нинішнього місяця компанія Huawei має презентувати свій новий смартфон Honor Magic 2. Смартфон отримав купу нових функцій, яких немає у конкурентів на сьогоднішній день.