Експерименти з приученными нікотину гризунами показали, що штучний білок NicA2-J1 дозволяє тримати під контролем його вміст у крові. Таким чином живій істоті більше немає потреби курити сигарети і отримувати дозу нікотину будь-яким іншим доступним способом.

Команді професора Науково-дослідницького інституту Скріппса Олів'є Георга (Olivier George) вдалося отримати штучний фермент, здатний швидко розкладати надходить в організм нікотин. Нова розробка вже пройшла випробування, і незабаром можуть випробувати на людях.

Для випробувань препарату щурів 12 днів поспіль на 21 годину на добу поміщали в камеру, де вони могли отримати дозу нікотину внутрішньовенно, просто натиснувши на педаль. Після цього дозу зменшили, змусивши відчувати симптоми нестачі нікотину. У підсумку вона досягла кількості, яке автори порівнюють з викачуванням відразу 20 сигарет, але тільки раз на 48 годин. Нарешті, тварини після кожної дози нікотину стали отримувати і препарат синтетичного білка NicA2-J1. Таким чином щури змогли позбутися від симптомів без отримання дози нікотину.

Нагадаємо, що 25 жовтня Xiaomi анонсує удивительній смартфон з слайдерной технологією по імені Mi Mix 3. Для залучення публіки, компанія вирішила поділитися деякими деякими секретами пристрою ще до самого анонсу. Однак і без появи цього девайса на прилавках очікують мільйони фанатів продукції Xiaomi.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple більше не буде підписувати iOS 12. Тепер же відкотитися до більш старої версії операційки для iPhone і iPad не вийде. І це цілком правильний крок, так як попередні версії менш стабільні, захищені не на належному рівні, враховуючи кількість нових загроз даними користувача.

Знай.uа писав, що мережі з'явилася інформація про новий смартфон бренду Vivo під модельним номером V1814T. Судячи по характеристиках, які вдалося знайти на спеціалізованому сайті, смартфон отримає середню по потужності начинку. Але і ціна буде більш ніж приємна.