Користувачі пристроїв Apple повідомили про проблеми в роботі деяких сервісів компанії. Серед них системні програми від яблучної корпорації. Про це свідчать дані на сайті компанії в розділі “System Status” (“Стан системи”), які спеціалізуються на отримання даних про збої зі всього світу.

Користувачі поскаржилися на більш низьку швидкість роботи ряду сервісів, включаючи хмарне сховище даних iCloud і його компоненти (календар, контакти, нотатки та інші). Варто відзначити, що більшість власників техніки Apple користуються цими сервісами під час роботи, що може привести до деяких ускладнень. Також спостерігається уповільнення в роботі сервісів “Back to My Mac”, “Photos”, “Find My Friends” і “Mail Drop”.

В даний момент представники Apple не відреагували на скарги користувачів, але фанати сподіваються, що незабаром цю проблему виправлять. До речі, в жовтні Apple за $100 млн купила стартап для поліпшення Apple Music, який буде передбачати майбутні музичні хіти, і рекомендувати їх своїм користувачам.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто відзначити, що сервіс платний, і коштує всього лише 5 доларів в місяць. За ці гроші відкривається доступ до всіх пісень у світі в гарному якості, так як Apple щодня поповнює свою музичну бібліотеку тисячами пісень і музичних треків.

Нагадаємо, що 25 жовтня Xiaomi анонсує удивительній смартфон з слайдерной технологією по імені Mi Mix 3. Для залучення публіки, компанія вирішила поділитися деякими деякими секретами пристрою ще до самого анонсу. Однак і без появи цього девайса на прилавках очікують мільйони фанатів продукції Xiaomi.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple більше не буде підписувати iOS 12. Тепер же відкотитися до більш старої версії операційки для iPhone і iPad не вийде. І це цілком правильний крок, так як попередні версії менш стабільні, захищені не на належному рівні, враховуючи кількість нових загроз даними користувача.

Знай.uа писав, що мережі з'явилася інформація про новий смартфон бренду Vivo під модельним номером V1814T. Судячи по характеристиках, які вдалося знайти на спеціалізованому сайті, смартфон отримає середню по потужності начинку. Але і ціна буде більш ніж приємна.