Компанія Samsung показала перший ноутбук з нової лінійки Flash. Новинка створена в новому дизайні, який дуже нагадує ретро-стиль, але начинка цілком собі сучасна, так що за швидкість роботи переживати не доведеться.

Ноутбук Samsung Notebook Flash отримав 13,3-дюймовий дисплей з роздільною здатністю Full HD. Також відомо, що новинка оснащена модулем Wi-Fi останнього покоління від Intel зі швидкістю передачі даних до 1.7 Гбіт/с. Це величезна швидкість передачі даних, і такими можливостями може похвалитися далеко не кожен девайс. Для захисту ноутбук озброєний сканером відбитків пальців. Інші технічні характеристики поки не повідомляють, але начинка буде сучасна. Швидше за все, не менше 8 гигов оперативки, ну і відеокарта теж буде на рівні, забезпечуючи досить красиву і плавну картинку.

Про дизайн новинки відомо більше – так ноутбук має клавіатуру з круглими клавішами, як у старих друкарських машинок. А поверхня ноутбука прикрашена зірками. Подивимося, як ці клавіатури сподобаються користувачам.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще


Ці моделі надійдуть в продаж у Південній Кореї за ціною в 715 доларів (20 тисяч гривень). Новинка надійде на інші ринки – поки невідомо, але любителі ретро-стилю вже в очікуванні появи гаджета на прилавках.

Нагадаємо, що 25 жовтня Xiaomi анонсує удивительній смартфон з слайдерной технологією по імені Mi Mix 3. Для залучення публіки, компанія вирішила поділитися деякими деякими секретами пристрою ще до самого анонсу. Однак і без появи цього девайса на прилавках очікують мільйони фанатів продукції Xiaomi.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple більше не буде підписувати iOS 12. Тепер же відкотитися до більш старої версії операційки для iPhone і iPad не вийде. І це цілком правильний крок, так як попередні версії менш стабільні, захищені не на належному рівні, враховуючи кількість нових загроз даними користувача.

Знай.uа писав, що мережі з'явилася інформація про новий смартфон бренду Vivo під модельним номером V1814T. Судячи по характеристиках, які вдалося знайти на спеціалізованому сайті, смартфон отримає середню по потужності начинку. Але і ціна буде більш ніж приємна.