Багато сучасні смартфони досить крихкі і деколи навіть падіння з рук вистачить, щоб розбити пристрій. Однак власник флагмана Huawei P20 розповів історію, яка здивує абсолютно всіх користувачів мережі.

Про це повідомив користувач в соціальній мережі Weibo.

Як повідомив автор поста, він ненавмисно впустив свій смартфон з 21 поверху. Варто відзначити, що пристрій пролетів близько 50 метрів і впав на плитку. Так, після такого випадку від більшості смартфонів не залишилося б і мокрого місця. Все, включаючи власника, були впевнені, що телефон розбився вщент, і йому вже нічим не допомогти. Яким же було здивування присутніх, коли Huawei P20 після падіння опинився в робочому стані, і з нього навіть можна було зайти в WeChat і браузер. Так, корпус телефону просто розбився вщент, і деякі частини корпусу просто посипалися.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Як видно на фотографіях, Huawei P20 зігнувся від удару, а задня кришка має безліч тріщин. Спереду основний удар прийняв на себе наклеєне на дисплей захисне скло, але воно не врятує від абсолютно всіх падінь.

Цікаво, що коли історія набрала широкого розголосу, служба підтримки клієнтів Huawei зв'язалася з власником смартфона і висловила йому співчуття, порекомендувавши зробити резервну копію всіх даних і віднести пристрій в найближчий сервісний центр. Сподіваємося, що телефон був на гарантії.

Нагадаємо, що 25 жовтня Xiaomi анонсує удивительній смартфон з слайдерной технологією по імені Mi Mix 3. Для залучення публіки, компанія вирішила поділитися деякими деякими секретами пристрою ще до самого анонсу. Однак і без появи цього девайса на прилавках очікують мільйони фанатів продукції Xiaomi.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple більше не буде підписувати iOS 12. Тепер же відкотитися до більш старої версії операційки для iPhone і iPad не вийде. І це цілком правильний крок, так як попередні версії менш стабільні, захищені не на належному рівні, враховуючи кількість нових загроз даними користувача.

Знай.uа писав, що мережі з'явилася інформація про новий смартфон бренду Vivo під модельним номером V1814T. Судячи по характеристиках, які вдалося знайти на спеціалізованому сайті, смартфон отримає середню по потужності начинку. Але і ціна буде більш ніж приємна.