Компанія Samsung запросила розробників на конференцію Developer Conference, а в запрошенні міститься натяк на те, що в рамках цього заходу відбудеться офіційний анонс довгоочікуваного складного Galaxy X. Варто відзначити, що саме цей смартфон стане одним з перших на ринку гнучких девайсів, які можна зігнути як книжку.

Ситуація може розвиватися приблизно так: компанія Samsung представить складаний смартфон Galaxy X, показавши його розробникам в межах своєї конференції. Компанія планує представити смартфон розробникам, щоб пристрій отримало нові додатки, які будуть працювати з гнучким екраном. Аналітики заявили, що продажі стартують тільки в середині 2019 року, коли все вже буде готове. Однак ціна буде захмарною. Швидше за все, девайс обійдеться користувачам дорожче iPhone XS Max, який зараз можна купити за 1300 доларів. До речі, раніше повідомлялося, що девайс випустять обмеженим тиражем в 100 тисяч одиниць, так що навіть при наявності грошей доведеться добре постаратися, щоб заволодіти цим гаджетом.

Якщо інформація вірна, то анонс Samsung Galaxy X пройде вже 7 листопада 2018 року, а відбудеться це в Сан-Франциско. Проте конкуренти вже працюють, щоб випустити свій гнучкий смартфон раніше Samsung.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що 25 жовтня Xiaomi анонсує удивительній смартфон з слайдерной технологією по імені Mi Mix 3. Для залучення публіки, компанія вирішила поділитися деякими деякими секретами пристрою ще до самого анонсу. Однак і без появи цього девайса на прилавках очікують мільйони фанатів продукції Xiaomi.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple більше не буде підписувати iOS 12. Тепер же відкотитися до більш старої версії операційки для iPhone і iPad не вийде. І це цілком правильний крок, так як попередні версії менш стабільні, захищені не на належному рівні, враховуючи кількість нових загроз даними користувача.

Знай.uа писав, що мережі з'явилася інформація про новий смартфон бренду Vivo під модельним номером V1814T. Судячи по характеристиках, які вдалося знайти на спеціалізованому сайті, смартфон отримає середню по потужності начинку. Але і ціна буде більш ніж приємна.