Компанія Motorola у співпраці з популярним ресурсом iFixit анонсувала кілька наборів інструментів для ремонту своїх смартфонів. Тепер кожен власник нових смартфонів від Motorola зможе відремонтувати девайс самостійно, не виходячи з дому.

Є два види комплектів: для заміни дисплея і для заміни акумулятора. Вони містять у собі різну кількість інструментів. Наприклад, всілякі викрутки, пінцети, присоски і багато іншого. Крім цього, в деяких наборах є одна оригінальна запчастина (екран або батарея). Так, системні збої та поломки інших деталей, таких як чіпсет і камеру ви не відремонтуєте будинку,

Вартість одного пакету для заміни дисплея варіює в межах $75-200. Так, це досить дорого, проте навіть за банальну заміну екрану в сервісному центрі доведеться заплатити набагато більше, особливо, якщо мова йде про новому флагмані. Таким чином компанія хоче підкупити аудиторію новими функціями, які можуть полегшити використання саме смартфонів Motorola.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що 25 жовтня Xiaomi анонсує удивительній смартфон з слайдерной технологією по імені Mi Mix 3. Для залучення публіки, компанія вирішила поділитися деякими деякими секретами пристрою ще до самого анонсу. Однак і без появи цього девайса на прилавках очікують мільйони фанатів продукції Xiaomi.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple більше не буде підписувати iOS 12. Тепер же відкотитися до більш старої версії операційки для iPhone і iPad не вийде. І це цілком правильний крок, так як попередні версії менш стабільні, захищені не на належному рівні, враховуючи кількість нових загроз даними користувача.

Знай.uа писав, що мережі з'явилася інформація про новий смартфон бренду Vivo під модельним номером V1814T. Судячи по характеристиках, які вдалося знайти на спеціалізованому сайті, смартфон отримає середню по потужності начинку. Але і ціна буде більш ніж приємна.