Журналісти видання Phonearena виявили Apple патентний документ, відповідно до якого наступні покоління iPhone можуть позбутися знаменитого вирізу на верхній частині екрану, розташованої у верхній частині екрана.

“Чубчик”, що з'явився ще в 2017 році на iPhone X, став однією з відмітних дизайнерських рішень у багатьох смартфонах 2018 року. Китайські виробники смартфонів тут же підхопили тенденцію, і тепер сучасний смартфон 2018 року без вирізу важко уявити.

Згідно з інформацією журналістів, вивчили патентні папери, що компанія шукає нові способи приховати фронтальну камеру iPhone під дисплеєм без використання окремої смужки, не задіяного в роботі користувача з екраном. Швидше за все, всі датчики запровадять під сам екран, як це було зроблено китайськими корпораціями зі сканерами відбитків пальців.

Одним з можливих способів позбавитися від вирізу може стати створення невеликої круглої зони у верхній частині дисплея, в якій будуть заховані Face ID і об'єктив селфи-камери. Однак, це може виглядає менш привабливо самого прямокутного вирізу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Однак, якщо цей “острівець” зроблять сенсорним, це докорінно може змінити сам принцип використання смартфона.

Нагадаємо, що 25 жовтня Xiaomi анонсує удивительній смартфон з слайдерной технологією по імені Mi Mix 3. Для залучення публіки, компанія вирішила поділитися деякими деякими секретами пристрою ще до самого анонсу. Однак і без появи цього девайса на прилавках очікують мільйони фанатів продукції Xiaomi.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple більше не буде підписувати iOS 12. Тепер же відкотитися до більш старої версії операційки для iPhone і iPad не вийде. І це цілком правильний крок, так як попередні версії менш стабільні, захищені не на належному рівні, враховуючи кількість нових загроз даними користувача.

Знай.uа писав, що мережі з'явилася інформація про новий смартфон бренду Vivo під модельним номером V1814T. Судячи по характеристиках, які вдалося знайти на спеціалізованому сайті, смартфон отримає середню по потужності начинку. Але і ціна буде більш ніж приємна.