Італійська компанія Lamborghini планує конкурента британському гіперкару Aston Martin Valkyrie. Тепер же “італійський бик” покаже всю свою міць, випустивши один з найшвидших суперкарів в світі.

Британська модель отримає 6-літровий атмосферний V12 виробництва Cosworth потужністю 1130 к. с. Згодом з'явиться і заводський тюнінг у версії AMR Pro і ця модифікація стане ще потужнішою і динамічніше. Тепер же гіперкару Aston Martin доведеться туго, так як у нього з'явився досить сильний конкурент.

Глава Lamborghini Стефано Доменікалі в інтерв'ю підтвердив, що марка планує випустити обмеженим тиражем модель для конкуренції з гіперкаром Valkyrie. Мова йде про машину також з потужним V12.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Новий Lamborghini побудують на платформі вже існуючої моделі, але серйозно допрацьований. Потужності стане набагато більше, щоб не залишити конкурентам ні єдиного шансу.

Нагадаємо, що популярний месенджер WhatsApp знайшов спосіб захистити дані користувачів з допомогою функції, якої немає навіть у конкурентів. Повідомляється, що сканер особи стане ще одним рівнем захисту даних користувачів. Однак, нова система діє тільки на iPhone X і більш нових моделях. Для власників Android смартфонів погані новини, так як їх смартфони не підтримують дану технологію.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що з 2010 року проводиться чемпіонат світу з класичного “Тетрису”. Варто відзначити, що рекорд семиразового переможця в світі нарешті побитий, причому підлітком, який отримав грошовий приз 1000 доларів за новий світовий рекорд.

Знай.uа писав, що нова провідна миша від компанії HP, отримала сканер відбитків пальців. Тепер не потрібно щоразу вводити пароль для входу в обліковий запис Windows 10, досить просто прикласти палець до мишки.