В полку численних проблем нових флагманських смартфонів Google Pixel 3 і Pixel 3 XL додався ще один. Користувачі помітили дивну поведінку Pixel 3 XL-смартфон починає відображати другий виріз на екрані. Так, новий виріз трохи ускладнює користування смартфоном, але серйозних проблем у зв'язку з цим немає.

Така проблема дуже смішна після масового невдоволення найпалкіших фанатів Android, хто ненавидить все, що робить Apple, яке проявилося, коли Google вирішила скопіювати широкий виріз iPhone X в старшій моделі серії Pixel 3. Можна навіть подумати, що Google тролить найпалкіших фанатів. Швидше за все, виріз з'являється після зміни портретного режиму на альбомний, так як система вважає, що виріз на екрані нікуди не дінеться, якщо повернути смартфон на бік. Таким чином система створює обхід цьому вирізу, щоб інтерфейс додатків не переховувався.

Втім, турбуватися не варто. Представник Google вже підтвердив, що виправить цю проблему оновлення програмного забезпечення в найближчі тижні. На щастя, до серйозних наслідком цей баг не навів.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Нагадаємо, що популярний месенджер WhatsApp знайшов спосіб захистити дані користувачів з допомогою функції, якої немає навіть у конкурентів. Повідомляється, що сканер особи стане ще одним рівнем захисту даних користувачів. Однак, нова система діє тільки на iPhone X і більш нових моделях. Для власників Android смартфонів погані новини, так як їх смартфони не підтримують дану технологію.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що з 2010 року проводиться чемпіонат світу з класичного “Тетрису”. Варто відзначити, що рекорд семиразового переможця в світі нарешті побитий, причому підлітком, який отримав грошовий приз 1000 доларів за новий світовий рекорд.

Знай.uа писав, що нова провідна миша від компанії HP, отримала сканер відбитків пальців. Тепер не потрібно щоразу вводити пароль для входу в обліковий запис Windows 10, досить просто прикласти палець до мишки.