Компанія Qualcomm продовжує працювати над технологією швидкої зарядки для смартфонів. Незабаром смартфони зможуть повністю заряджатися за кілька хвилин, і це не може не радувати. На саміті Qualcomm 4G/5G в Гонконгу компанія представила перший погляд на наступне покоління технології QuickCharge, який забезпечить більш швидку зарядку для смартфонів, які підтримують цю функцію.

З 2019 року нова технологія компанії дозволить смартфонам заряджатися дротовим і бездротовим способами з більш високою потужністю. Нинішнє покоління QuickCharge 4 передбачає потужність 18 Вт. Однак з поліпшенням технології, потужність зросте до 32. Потужність бездротової зарядки зросте з 12 до 15 Вт. Тобто, однокристальні системи Snapdragon 855 або Snapdragon 865 будуть підтримувати 32 Вт зарядку.

Будемо сподіватися, що до бездротової зарядки ця технологія теж відноситься. Адже інші гаджети за типом розумних годин і бездротових навушників теж потребують зарядці.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Нагадаємо, що популярний месенджер WhatsApp знайшов спосіб захистити дані користувачів з допомогою функції, якої немає навіть у конкурентів. Повідомляється, що сканер особи стане ще одним рівнем захисту даних користувачів. Однак, нова система діє тільки на iPhone X і більш нових моделях. Для власників Android смартфонів погані новини, так як їх смартфони не підтримують дану технологію.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що з 2010 року проводиться чемпіонат світу з класичного “Тетрису”. Варто відзначити, що рекорд семиразового переможця в світі нарешті побитий, причому підлітком, який отримав грошовий приз 1000 доларів за новий світовий рекорд.

Знай.uа писав, що нова провідна миша від компанії HP, отримала сканер відбитків пальців. Тепер не потрібно щоразу вводити пароль для входу в обліковий запис Windows 10, досить просто прикласти палець до мишки.