Компанія Samsung провела 24 жовтня в Китаї прес-конференцію, на якій згадала смартфон Galaxy A8s. так, смартфон офіційно не анонсували, але деякі деталі про новинку все ж розлютився під час конференції.

Цікаво тут те, що Samsung пообіцяла вперше реалізувати в моделі Galaxy A8s якусь нову технологію. Подальших подробиць ні про технології, ні про смартфоні корейський виробник не повідомив. Варто відзначити, що Samsung і далі продовжує впроваджувати дисплеї без вирізів, як це прийнято у всіх китайських смартфонах.

За даними відомого китайського інсайдера Ice Universe, мова йде про технології “дірявого” екрану, про яку повідомлялося раніше. Її сенс у тому, що каплевидний виріз на екрані під фронтальну камеру буде замінений невеликим точковим. таким чином виріз залишиться практично непомітним для користувача. Про інші характеристики смартфона поки невідомо. Смартфон швидше за все покажуть взимку 2019 року.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Швидше за все, девайс представлять перед виходом Galaxy S10, анонс якого намечет на лютий 2019 року.

Нагадаємо, що популярний месенджер WhatsApp знайшов спосіб захистити дані користувачів з допомогою функції, якої немає навіть у конкурентів. Повідомляється, що сканер особи стане ще одним рівнем захисту даних користувачів. Однак, нова система діє тільки на iPhone X і більш нових моделях. Для власників Android смартфонів погані новини, так як їх смартфони не підтримують дану технологію.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що з 2010 року проводиться чемпіонат світу з класичного “Тетрису”. Варто відзначити, що рекорд семиразового переможця в світі нарешті побитий, причому підлітком, який отримав грошовий приз 1000 доларів за новий світовий рекорд.

Знай.uа писав, що нова провідна миша від компанії HP, отримала сканер відбитків пальців. Тепер не потрібно щоразу вводити пароль для входу в обліковий запис Windows 10, досить просто прикласти палець до мишки.