Goclever Smart Band FIT MAX BASIC і Smart Band FIT MAX BASIC PLUS-це два фітнес-браслет від не надто широко відомого польського виробника. Судячи із зовнішнього вигляду, це бюджетна версія Xiaomi Mi Band 3. Ціни на новинки виглядають дуже привабливо, так як перша модель коштує всього 500 гривень.

Польський браслет обійдеться на 200 гривень дешевше порівняно Band 3, за який просять 700 гривень. За версію PLUS треба заплатити більше, близько 900 гривень. Однак, браслети отримали всі ті функції, які очікують від девайсів такої цінової категорії.

Goclever Smart Band FIT MAX BASIC-це досить проста пов'язка для активних людей, незважаючи на те, що вона помітно дешевше Xiaomi Mi Band 3, пристрій також має ряд аналогічних функція, серед яких вбудований пульсометр. Потім у нас є функція відстеження спалених калорій. Також гаджет в змозі виміряти пройдену відстань і кількість кроків.

Goclever Smart Band FIT MAX BASIC PLUS має ті ж функції, що і вищезгадана пов'язка. Однак, кольоровий дисплей і захист від вологи є аж ніяк не зайвими для пристрою.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Обидва браслета мають акумулятор, якого повинно вистачити на 7 днів роботи на одній зарядці. Так, у порівнянні з Mi Band 3, який може протриматися близько місяця без заряду ще далеко, але варто нагадати, що це бюджетна версія, так що суперздатностей чекати за такі гроші не варто.

Нагадаємо, що популярний месенджер WhatsApp знайшов спосіб захистити дані користувачів з допомогою функції, якої немає навіть у конкурентів. Повідомляється, що сканер особи стане ще одним рівнем захисту даних користувачів. Однак, нова система діє тільки на iPhone X і більш нових моделях. Для власників Android смартфонів погані новини, так як їх смартфони не підтримують дану технологію.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що з 2010 року проводиться чемпіонат світу з класичного “Тетрису”. Варто відзначити, що рекорд семиразового переможця в світі нарешті побитий, причому підлітком, який отримав грошовий приз 1000 доларів за новий світовий рекорд.

Знай.uа писав, що нова провідна миша від компанії HP, отримала сканер відбитків пальців. Тепер не потрібно щоразу вводити пароль для входу в обліковий запис Windows 10, досить просто прикласти палець до мишки.