Компанія DxO Labs, яка володіє відомим сервісом DxOMark, яка займається професійним порівнянням камер, опублікувала результати тестування смартфона Xiaomi Mi Mix 3. Варто зазначити, що смартфон світу офіційно 25 жовтня, так що це перші оцінки смартфона, які дозволять порівняти девайс з конкурентами.

Фахівці оцінили китайського дебютанта на рівні Samsung Galaxy Note 9 – дорогого флагмана корейського виробника на даний момент. Xiaomi Mi Mix 3 набрав 103 бали в середньому по фото і відео. Таким чином китайська компанія показала, що дешевий смартфон не завжди поганий.

Якщо брати тільки фотографію, то Xiaomi Mi Mix 3 оцінений в 108 балів, що ставить його в один ряд з кращими камерофонами.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

По відео смартфон отримав 93 бали, на одному рівні з Xiaomi Mi 8. Фахівці відзначили поліпшену стабілізацію зображення, що особливо позначається при сповільненій зйомці. Розмиття кадрів практично нульове, що не може не радувати.

Нагадаємо, що компанія Samsung під час конференції проговорилася про секретному смартфоні Galaxy A8s, який отримає дивовижні функції, так як компанія випустить новинку для тестування нових технологій, які незабаром впровадить і в Galaxy S10, анонс якого призначено на лютий 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple усунула пролом у захисті, завдяки якій правоохоронні органи могли зламати будь iPhone або iPad з допомогою нової технології Gray Key. Сам злом відбувався з допомогою підбору пароля, і чотиризначний код підбирався за добу. Тепер же всі, хто оновив свій пристрій до iOS 12 може спати спокійно.

Знай.uа писав, що аналітики назвали дати розпродажів ігор у найбільшій бібліотеці Steam. Кожен геймер збирав гроші до початку розпродажів, щоб придбати всі ААА-ігри за копійки. Перша розпродаж пройде 21-27 листопада.