Несподівано для всіх, Samsung пішла на співпрацю з Xiaomi і випустила незвичайний смартфон Galaxy A6s. Однак для жителів України смартфон отримати не вийде: він призначений тільки для Китаю.

Samsung дуже складно скласти якусь конкуренцію в бюджетному сегменті китайським виробникам, та ще в Китаї. Смартфон не отримав нереальних характеристик, але на китайському ринку девайс отримає свою публіку і фанатів.

Це недорогий смартфон, але у нього непоганий практично безрамковий дизайн. Та й камера на задній панелі виглядає досить симпатично. A6s має 6-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1080 х 2220 пікселів, двойною камеру на 12+12 мегапікселів і фронтальну на 12 мегапікселів. Цілком непоганий среднячок зі звичайними характеристиками.

Всередині чіп Snapdragon 660 (на такому, наприклад, працює більш дорогий Galaxy A9), 6 Гб оперативки, 64/128 Гб пам'яті і є гніздо для карти пам'яті. Акумулятор 3300, і його вистачить на день інтенсивного використання.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

На нашому ринку його не буде, зате він очікується на AliExpress. Вартість A6s становить 258 доларів (6/64 Гбайт) і 316 доларів (6/128 Гбайт).

Нагадаємо, що компанія Samsung під час конференції проговорилася про секретному смартфоні Galaxy A8s, який отримає дивовижні функції, так як компанія випустить новинку для тестування нових технологій, які незабаром впровадить і в Galaxy S10, анонс якого призначено на лютий 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple усунула пролом у захисті, завдяки якій правоохоронні органи могли зламати будь iPhone або iPad з допомогою нової технології Gray Key. Сам злом відбувався з допомогою підбору пароля, і чотиризначний код підбирався за добу. Тепер же всі, хто оновив свій пристрій до iOS 12 може спати спокійно.

Знай.uа писав, що аналітики назвали дати розпродажів ігор у найбільшій бібліотеці Steam. Кожен геймер збирав гроші до початку розпродажів, щоб придбати всі ААА-ігри за копійки. Перша розпродаж пройде 21-27 листопада.