У середині нинішнього року компанія Xiaomi запустила в продаж свій фірмовий спортивний браслет нового покоління XIaomi Mi Band 3, який на кілька місяців став одним з найцікавіших на ринку. Ціна і функціонал підкупив практично кожного, хто хотів придбати розумний браслет. Проте з часом конкуренти випустили більш цікаві гаджети, так що девайс від китайців сильно втратив інтерес.

В кінці жовтня 2018 року була нарешті оголошена дата презентації спортивного браслета Xiaomi Mi Band 4, який повинен просто знищити своїх конкурентів. Він отримає кольоровий AMOLED-дисплей з підтримкою сенсорного управління, а також модуль GPS для відстеження власного місця розташування. Але головним плюсом стане бездротова зарядка.

Само собою, що новий фітнес-трекер китайської корпорації збереже захист від води й пилу за стандартом IP68, завдяки чому з ним можна буде занурюватися під воду на глибину до 50 метрів. до того ж, наявність GPS-датчиків дозволить дізнаватися свої показники під час бігу або плавання в режимі реального часу. Особливо сильно нова можливість повинна припасти до смаку любителям кардіотренувань, на зразок бігу і катання на велосипеді.

Повідомляється, що офіційна презентація Xiaomi Mi Band 4 відбудеться у перших числах червня наступного року, а потім, через кілька тижнів він надійде в продаж на території Китаю, де всі бажаючі зможуть його купити. І це цілком очевидно, адже попередня модель з'явилася на прилавках в кінці травня.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що корпорація Facebook підтвердила чутки про те, що займається розробкою окулярів доповненої реальності. Тепер же компанія стане конкурентом Google на ще одному ринку електроніки.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що корпорація Samsung зайнялася розробкою ноутбука з гнучким дисплеєм. Потенціалу у девайса не дуже багато, але все ж цікаво подивитися на цей девайс у дії.

Знай.uа писав, що корпорація Samsung разом з Xiaomi випустила новий загальний смартфон Samsung Galaxy A6s. Це перший смартфон, який був створений під час співпраці чи не головних конкурентів на ринку смартфонів в Азії.