Віце-президент Lenovo Чанг Чен анонсував в соціальній мережі Weibo презентацію безрамковий флагмана Z5 Pro. Захід відбудеться 1 листопада. Смартфон на слуху у ЗМІ вже тривалий час, адже девайс отримає незвичайні характеристики, які зроблять автоматично флагманом на ринку електроніки.

Lenovo Z5 Pro отримає фронтальну панель, що зрушується, як у недавно представленого Mi MIX 3. Варто зазначити, що саме ця компанія першою показала живі фото смартфона з технологією слайдера, однак Xiaomi все ж випустила свою версію слайдера раніше. Також, очікуються сканер відбитків пальців під дисплеєм, що є трендом 2018 року, система тривимірного сканування обличчя і флагманський процесор Snapdragon 845. Варто відзначити, що чіпсет є топовим на сьогоднішній день.

Раніше Чен натякнув в Weibo на модуль камери з чотирма сенсорами. Цілком можливо, що їм буде обладнаний майбутній флагман компанії. Про фронтальної камері поки що немає інформації, але і вона отримає якісні об'єктиви, можливо відразу два, щоб робити фокусування на об'єкті, і створювати ефект розмиття на задньому фоні.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що корпорація Facebook підтвердила чутки про те, що займається розробкою окулярів доповненої реальності. Тепер же компанія стане конкурентом Google на ще одному ринку електроніки.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що корпорація Samsung зайнялася розробкою ноутбука з гнучким дисплеєм. Потенціалу у девайса не дуже багато, але все ж цікаво подивитися на цей девайс у дії.

Знай.uа писав, що корпорація Samsung разом з Xiaomi випустила новий загальний смартфон Samsung Galaxy A6s. Це перший смартфон, який був створений під час співпраці чи не головних конкурентів на ринку смартфонів в Азії.