Головним недоліком нового iPhone XR, на думку купили його власників, є дійсно товсті рамки по периметру дисплея. Саме вони роблять смартфон майже таким же широким, як iPhone XS Max, незважаючи на значно меншу діагональ. До того ж, якість дисплея не настільки хороший, як у старшого брата, і з-за цього смартфон втрачає свій зовнішній вигляд на тлі поліпшених версій.

Використовувати iPhone XR у реальному житті в порівнянні з попередніми моделями iPhone значно важче, погоджується з Kendo користувач мережі tks900. На його думку, 6,1-дюймовий смартфон Apple – одне з найбільш невдалих рішень, яке стає таким з-за величезних рамок. З іншого боку, це топовий і сучасний iPhone 2018 року за ціною 800 доларів. Цілком адекватна ціна за таку пропозицію.

iPhone XR-явно не той смартфон, який можна купити, не оцінивши його наживо, констатує користувач порталу Reddit, який ховається під псевдонімом Meerkatch. Користувач мережі доповнив, що в реальності рамки набагато більше, ніж на фото. Враховуючи, що більшість покупців відразу ж придбають чохол або бампер для захисту, у зв'язку з чим рамки стануть ще більше.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що мільйони фанатів досі чекають виходу третьої частини Half-life. З моменту випуску останньої серії минуло 14 років, і більшість ентузіастів почали створювати свою версію продовження, щоб поділитися нею з іншими гравцями, які не втрачають надій.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі опублікували відео зі смартфоном Nubia X. Варто отмеитть, що девайс отримав цілих два дисплея, а сам корпус виконаний у формі моноблока. Два екрани допоможуть збільшити функціонал смартфона, який, до речі, отримав топові характеристики на сьогоднішній день.

Знай.uа писав, що пакет програм від Microsoft випадково відкрив лазівку для хакерів. Тепер кожен власник ПК на операційці Windows може попрощатися зі своїми даними, так як компанія поки не може вирішити цю вразливість. Варто бути більш обережним при скачуванні файлів з інтернету та отриманих листів.