Флагманський смартфон ZenFone 6 від Asus з'явився на знімках з асиметричним вирізом у верхній правій частині екрана. Варто визнати, що це перший випадок з вирізом екрану з таким розташуванням.

Таке рішення означає, що правші можуть закривати рукою фронтальну камеру, що не завжди працює на користь.

Вирізи в екрані увійшли в моду в минулому році, але, принаймні, вони були симетричними. Нові фотографії прототипу флагманського телефону ZenFone 6 від Asus дають зрозуміти, що дизайнери можуть змістити виріз у праву частину екрана. І хоча виріз вийшов досить маленьким, правші можуть випадково закривати його пальцем.

"Цей варіант дизайну може бути не остаточним, але естетичний злочин, яке Asus, мабуть, робить, - це не розмір вирізу, а його позиціонування. Це безперечно те, що ви не зможете зігнорувати під час перегляду відео або ігор", - повідомляють експерти.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

По суті, це пекло для перфекціоністів, так як неправильне розташування може викликати напад гніву у дуже педантичних користувачів.

Що стосується специфікацій моделі ZenFone 6, журналісти очікують три камери на задній панелі телефону, що буде реалізовано вперше для бренду Asus. Також передбачається, що смартфон збереже роз'єм для навушників і сканер відбитків пальців на задній панелі, що може порадувати любителів звичайних дротяних навушників, які відмовляються слідувати тенденціям.

Нагадаємо, що мільйони фанатів досі чекають виходу третьої частини Half-life. З моменту випуску останньої серії минуло 14 років, і більшість ентузіастів почали створювати свою версію продовження, щоб поділитися нею з іншими гравцями, які не втрачають надій.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі опублікували відео зі смартфоном Nubia X. Варто отмеитть, що девайс отримав цілих два дисплея, а сам корпус виконаний у формі моноблока. Два екрани допоможуть збільшити функціонал смартфона, який, до речі, отримав топові характеристики на сьогоднішній день.

Знай.uа писав, що пакет програм від Microsoft випадково відкрив лазівку для хакерів. Тепер кожен власник ПК на операційці Windows може попрощатися зі своїми даними, так як компанія поки не може вирішити цю вразливість. Варто бути більш обережним при скачуванні файлів з інтернету та отриманих листів.