Apple оновила керівництво користувача для iOS 12.1, що зараз проходить відкрите тестування. Інструкція підтвердила реліз разом з оновленням кількох очікуваних функцій. Варто відзначити, що нова версія ОС отримає ті функції, які фанати чекали разом з виходом нових iPhone. Однак, яблучна корпорація змусила користувачів трохи почекати. Швидше за все, компанія хотіла виключити наявність багів і лазівок, які можуть зашкодити функціонуванню смартфона.

Разом з iOS 12.1 на iPhone і iPad з'являться групові дзвінки FaceTime, підтримує до 32 користувачів у рамках одного виклику. Також, повідомляється про підтримку другий цифровий SIM-карти eSIM для iPhone XS і XR.

Крім того, відомо, що iOS 12.1 виправить проблему зі згладжуванням знімків, зроблених на фронтальну камеру iPhone XS XS і Max, а також додасть близько 70 нових емодзі. Apple досі не призначила дату релізу стабільній версії iOS 12.1, однак бета-тестери вже користуються новинкою.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що мільйони фанатів досі чекають виходу третьої частини Half-life. З моменту випуску останньої серії минуло 14 років, і більшість ентузіастів почали створювати свою версію продовження, щоб поділитися нею з іншими гравцями, які не втрачають надій.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі опублікували відео зі смартфоном Nubia X. Варто отмеитть, що девайс отримав цілих два дисплея, а сам корпус виконаний у формі моноблока. Два екрани допоможуть збільшити функціонал смартфона, який, до речі, отримав топові характеристики на сьогоднішній день.

Знай.uа писав, що пакет програм від Microsoft випадково відкрив лазівку для хакерів. Тепер кожен власник ПК на операційці Windows може попрощатися зі своїми даними, так як компанія поки не може вирішити цю вразливість. Варто бути більш обережним при скачуванні файлів з інтернету та отриманих листів.