На виставці електроніки у Азії Incredible Intelligence 2018 компанія ASUS представила чимало новинок. Серед всіх незвичайних девайсів варто відзначити 49-дюймовий монітор ASUS ROG Strix XG49VQ. Варто відзначити, що компанія зробила наголос на ігрову індустрію, у зв'язку з чим створює конкуренцію компанії Razer.

ASUS ROG Strix XG49VQ – це 49-дюймовий вигнутий монітор з роздільною здатністю Double Full HD (3840 x 1080 пікселів) і частотою оновлення 144 Гц. Співвідношення сторін 32: 9, а радіус кривизни 1800 міліметрів. Так, характеристики вражають, але в реальності він виглядає солідніше, ніж на фото.

На думку представників ASUS, дана модель орієнтована на творців контенту і геймерів і еквівалентна двом звичайним моніторів з діагоналлю 27 дюймів. Такий девайс стане в нагоді для відеоблогеров і стримерів-геймерів, яким потрібен екран як для гри, Ттак і для якісного запису відео.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Новинка наділена підтримкою технології синхронізації VESA Adaptive-Sync (AMD FreeSync 2) і відповідає стандарту DisplayHDR 400. Тип матриці не вказаний, відомо лише, що дисплей забезпечує 125% охоплення колірного простору sRGB.

З фірмових технологій згадуються ASUS Shadow Boost, DisplayWidget, GameVisual і App Sync. Всі ці навороти допоможуть зробити картинку максимально яскравою. Однак, про ціну і дату виходу поки нічого не відомо.

Нагадаємо, що топовий смартфон ZenFone 6 від Asus вперше з'явився на живих фото. На подив усьому світові, традиційний виріз на екрані розміщено в незвичайному місці. Це може неприємно здивувати перфекціоністів, так як він розташований не симетрично по відношенню до екрану.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що глава Apple Тім Кук закликав боротися з рекламою і рекламодавцями. Він стверджує, що за рахунок збору даних користувачів, нехай і нешкідливих, рекламодавці отримують величезний прибуток. Саме тому Тім Кук закликав заборонити збір інформації про користувачів сторонніх компаній.

Знай.uа писав, що Microsoft почала розробку незвичайного девайса для мобільного геймінгу, який збільшить комфорт під час ігор в кілька разів. Більшість людей згодні, що дисплей смартфона не найкращий спосіб грати в мобільні ігри, і фізичні кнопки перевершують по функціоналу плоский дисплей.