Новий магазин складського типу Sam’s Club, керований великим американським рітейлером Walmart, готується до відкриття в одному з районів Далласа. По суті, це унікальний магазин, в якому будуть тестувати різні системи продажу товарів.

зокрема, Walmart збирається тестувати такі розробки: систему камер, як Amazon Go, для контролю запасів продуктів у магазині, електронні цінники на стелажах, технологію wayfinding для навігації в магазині, доповнену реальність, а також покупки за допомогою технології штучного інтелекту (ШІ). Таким чином магазин може обходитися без втручання людей, а також без продавців біля кас.

Вперше рітейлер оголосив про плани відкрити концептуальний магазин в Далласі ще в червні поточного року. Як і в інших торгових точках Sam’s Club, покупцеві треба буде оформити членство, щоб мати можливість здійснювати там покупки. Звичайно ж, система ШІ допоможе запобігти крадіжки в магазині, як і у магазинах Amazon.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також клієнтам треба буде встановити спеціальний мобільний додаток Sam’s Club Now, за допомогою якого можна сканувати штрих-коди товарів, і таким чином фіксувати кількість продукції. До того ж, покупець зможе відвідувати магазин з допомогою доповненої реальності, щоб отримувати всю інформацію про продукт не вчитуючись у склад.

Нагадаємо, що топовий смартфон ZenFone 6 від Asus вперше з'явився на живих фото. На подив усьому світові, традиційний виріз на екрані розміщено в незвичайному місці. Це може неприємно здивувати перфекціоністів, так як він розташований не симетрично по відношенню до екрану.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що глава Apple Тім Кук закликав боротися з рекламою і рекламодавцями. Він стверджує, що за рахунок збору даних користувачів, нехай і нешкідливих, рекламодавці отримують величезний прибуток. Саме тому Тім Кук закликав заборонити збір інформації про користувачів сторонніх компаній.

Знай.uа писав, що Microsoft почала розробку незвичайного девайса для мобільного геймінгу, який збільшить комфорт під час ігор в кілька разів. Більшість людей згодні, що дисплей смартфона не найкращий спосіб грати в мобільні ігри, і фізичні кнопки перевершують по функціоналу плоский дисплей.