Акції Facebook впали після закриття сесії, після змішаних результатів за квартал.

Прибуток на акцію склав $1.76 проти очікуваних $1.47, а доходи склали $13.73 млрд проти очікуваних $13.78 млрд; Акції Facebook просіли на 6%, однак потім виросли на 5%, після того, як інвестори “переварили” коментарі Марка Цукерберга щодо майбутніх витрат і зростання.

В 2019-му компанія буде орієнтуватися на розробку нових продуктів, серед яких Facebook Watch, Instagram TV і Facebook Marketplace, а також на підвищення рівня безпеки. Таким чином компанія хоче розширювати свій вплив на ринок електронних пристроїв, при цьому розвивати і найбільшу в світі соцмережа.

Капітальні витрати в наступному році складуть $18 - $20 млрд, перевершивши очікування аналітиків, опитаних FactSet ($17.29 млрд).

Однак, враховуючи, що довіра до компанії стрімко впало після низки скандалів з витоками особистої інформації користувачів мережі, цифри можуть різко зміниться в гірший бік.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що топовий смартфон ZenFone 6 від Asus вперше з'явився на живих фото. На подив усьому світові, традиційний виріз на екрані розміщено в незвичайному місці. Це може неприємно здивувати перфекціоністів, так як він розташований не симетрично по відношенню до екрану.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що глава Apple Тім Кук закликав боротися з рекламою і рекламодавцями. Він стверджує, що за рахунок збору даних користувачів, нехай і нешкідливих, рекламодавці отримують величезний прибуток. Саме тому Тім Кук закликав заборонити збір інформації про користувачів сторонніх компаній.

Знай.uа писав, що Microsoft почала розробку незвичайного девайса для мобільного геймінгу, який збільшить комфорт під час ігор в кілька разів. Більшість людей згодні, що дисплей смартфона не найкращий спосіб грати в мобільні ігри, і фізичні кнопки перевершують по функціоналу плоский дисплей.