Компанія Xiaomi та її бренд Poco є регіональним лідером в Індії в загальному обсязі поставок смартфонів. А поява конкуренції у вигляді компанії OnePlus не сильно обрадувало китайську корпорацію. Xiaomi натякає користувачам, що вони не повинні миритися з "переоціненим" OnePlus 6T. На даний момент в Індії Pocophone F1 з 6 ГБ оперативної пам'яті, Qualcomm Snapdragon 845 і великим обсягом акумулятора коштує $285, тоді як OnePlus 6T - $515. Однак, смартфон від OnePlus має більш красивий девайс, та й тест на міцність він пройшов значно краще за інших.

В Poco F1 також є гніздо для навушників, на відміну від OnePlus 6T. Здавалося б, це має робити вибір між гаджетами очевидним, але Xiaomi "забула" багато інших речей, які люди розглядають перед покупкою нового телефону. Наприклад, дизайн самого девайса.

Наприклад, 6T поставляється з витонченим вирізом і видатним ставленням екрана до корпуса, у той час як Poco F1 з якоїсь причини має дуже широкий дисплей, а також величезний виріз на дисплеї.

Популярні новини зараз
Молодь у Києві запитали, як вони готуються до війни: відповіді, подекуди, шокують Повітряний шоколадний пиріг усього за 20 хвилин: все змішав і в духовку Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися
Показати ще

Подивимося, що з цього вийде. Смартфони обох компаній володіють попитом на ринку Індії.

Нагадаємо, що аналітики прогнозують крах Windows 10. Судячи за статистикою, після оновлення ос в травні 2018 року, нових пристроїв, що працюють на актуальної версії Windows практично не з'явилося. Це свідчить про те, що популярність десятій версії сильно впала, і компанії необхідно створити дещо нове.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що вартість акцій китайської корпорації Xiaomi впали на 4 відсотки з-за недбалості працівників. Як виявилося, компанія у фінансовий звіт внесла неправильні цифри, в зв'язку з чим з'явилися проблеми на біржі. Компанія сподівається, що за найкоротші терміни все повернеться на свої місця.

Знай.uа писав, що дивовижний смартфон Nubia X представили офіційно. Як виявилося, смартфон отримав одразу два дисплея, але всього лише одну камеру, так що можна робити селфи з допомогою основної камери, адже на задній стороні девайса теж розміщений ще один екран.