Починаючи із завтрашнього дня всі охочі зможуть купити ноутбук Xiaomi менш ніж за 17 000 гривень. Так, більшість користувачів можуть подумати, що це достатній слабкі апарат, адже за таку ціну продається кілька досить потужних смартфонів. Однак, за таку суму покупець отримає базову модель Mi Notebook Air, оснащений 2-ядерним процесором Intel Core i3-8130U восьмого покоління Amber Lake, який використовується в новому MacBook Air. До речі, девайс отримає 8 гб оперативної пам'яті, що є середнім показником для сучасного ноутбука.

Дискретної графіки в новому Mi Notebook Air 13.3 від компанії Xiaomi немає, але зате знайшлося місце для вільного слота M. 2. До речі, за музику відповідають колонки від AKG, що забезпечить гарне звучання.

Базова модель продається за 16 000 гривень. Це приблизно на 2 000 гривень дешевше, ніж коштує модель з процесором Core i5 і 256 ГБ накопичувачем. Новинка гарантовано припаде до смаку тим, кому потрібен хороший ноутбук для виконання нескладних базових завдань, на зразок роботи з документами та перегляду фільмів. Але і для звичайних легких ігор девайс теж підійде.

Популярні новини зараз
Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями
Показати ще

Нагадаємо, що аналітики прогнозують крах Windows 10. Судячи за статистикою, після оновлення ос в травні 2018 року, нових пристроїв, що працюють на актуальної версії Windows практично не з'явилося. Це свідчить про те, що популярність десятій версії сильно впала, і компанії необхідно створити дещо нове.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що вартість акцій китайської корпорації Xiaomi впали на 4 відсотки з-за недбалості працівників. Як виявилося, компанія у фінансовий звіт внесла неправильні цифри, в зв'язку з чим з'явилися проблеми на біржі. Компанія сподівається, що за найкоротші терміни все повернеться на свої місця.

Знай.uа писав, що дивовижний смартфон Nubia X представили офіційно. Як виявилося, смартфон отримав одразу два дисплея, але всього лише одну камеру, так що можна робити селфи з допомогою основної камери, адже на задній стороні девайса теж розміщений ще один екран.