Євросоюз встановить на границах Угорщини, Латвії та Греції детектор брехні з штучним інтелектом iBorderCtrl. Якщо піврічне тестування пройде успішно, аналогічні системи з'являться і на кордонах інших країн європейської співдружності. Сама система зможе набагато краще аналізувати поведінку людини, ніж прикордонники.

наприклад, система здатна аналізувати тремтіння в голосі, міміку, і навіть серцебиття. Таким чином обдурити систему практично неможливо. Систему навчать визначати знаки обману, і по виявленню одного з них людини, що перетинає кордон відправлять на додатковий огляд його багажу.

Розробкою iBorderCtrl займеться Національна поліція Угорщини, випробування системи пройдуть протягом шести місяців на чотирьох контрольно-пропускних пунктах.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що аналітики прогнозують крах Windows 10. Судячи за статистикою, після оновлення ос в травні 2018 року, нових пристроїв, що працюють на актуальної версії Windows практично не з'явилося. Це свідчить про те, що популярність десятій версії сильно впала, і компанії необхідно створити дещо нове.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що вартість акцій китайської корпорації Xiaomi впали на 4 відсотки з-за недбалості працівників. Як виявилося, компанія у фінансовий звіт внесла неправильні цифри, в зв'язку з чим з'явилися проблеми на біржі. Компанія сподівається, що за найкоротші терміни все повернеться на свої місця.

Знай.uа писав, що дивовижний смартфон Nubia X представили офіційно. Як виявилося, смартфон отримав одразу два дисплея, але всього лише одну камеру, так що можна робити селфи з допомогою основної камери, адже на задній стороні девайса теж розміщений ще один екран.