Віце-президент WhatsApp Кріс Деніелс підтвердив, що популярний додаток для обміну повідомленнями буде постити рекламні оголошення.

"Ми збираємося розміщувати оголошення в статусі. Це буде основний режим монетизації для компанії, а також можливість для бізнесу залучити людей до WhatsApp", - сказав віце-президент WhatsApp Кріс Деніелс. Проте, від таких слів користувачам месенджера не легше. Поки вони будуть бачити рекламу на пів екрану смартфона, компанія буде заробляти на цьому величезні гроші.

Facebook давно планував монетизувати WhatsApp. Фактично, співзасновник месенджера Брайан Актон, який покинув компанію в 2012 році, сказав, що в Facebook, мабуть, були плани по впровадженню реклами, ще до того, як компанія завершила придбання месенджера. Раніше компанія хотіла зробити вотсап платним, і навіть пропонувати бізнес-акаунтів платні повідомлення, які поліпшать ведення бізнесу.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Ті, хто використовував додаток досить довго, пам'ятають, що придбання Facebook WhatsApp вимагав $1 на рік. Тепер же програма абсолютно безкоштовна, а от позбутися від реклами не вийде.

Нагадаємо, що аналітики прогнозують крах Windows 10. Судячи за статистикою, після оновлення ос в травні 2018 року, нових пристроїв, що працюють на актуальної версії Windows практично не з'явилося. Це свідчить про те, що популярність десятій версії сильно впала, і компанії необхідно створити дещо нове.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що вартість акцій китайської корпорації Xiaomi впали на 4 відсотки з-за недбалості працівників. Як виявилося, компанія у фінансовий звіт внесла неправильні цифри, в зв'язку з чим з'явилися проблеми на біржі. Компанія сподівається, що за найкоротші терміни все повернеться на свої місця.

Знай.uа писав, що дивовижний смартфон Nubia X представили офіційно. Як виявилося, смартфон отримав одразу два дисплея, але всього лише одну камеру, так що можна робити селфи з допомогою основної камери, адже на задній стороні девайса теж розміщений ще один екран.