Компанія Xiaomi представила на своєму майданчику колективного фінансування розумний електричний обігрівач з сенсорним екраном, який отримав назву Xiaomi Zhimi Electric Heater Smart Edition. Ціна девайса просто вражає, не кажучи вже про його функціонал.

Це перший обігрівач, який підтримує екосистему Mijia і може управлятися зі смартфона через відповідну програму або голосом через розумні колонки Xiaomi. Тепер можна заздалегідь його включити, і по приходу додому не мерзнути під ковдрою у вовняних шкарпетках.

Пристрій оснащений сенсорним екраном, на якому може відображатися різна інформація, включаючи виставлену температуру нагрівання і вологість повітря в приміщенні. Екран має три ступені яскравості підсвічування, щоб обігрівач було комфортно використовувати вночі. Також підсвічування можна повністю відключити, щоб не створювати дискомфорт вночі.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Температуру нагріву можна регулювати в діапазоні від 16 до 32 C. Вбудований подвійний температурний датчик постійно вимірює температуру повітря, щоб використовувати електроенергію максимально економічно. Ціна за новинку приємно дивує - всього 60 доларів.

Нагадаємо, що аналітики прогнозують крах Windows 10. Судячи за статистикою, після оновлення ос в травні 2018 року, нових пристроїв, що працюють на актуальної версії Windows практично не з'явилося. Це свідчить про те, що популярність десятій версії сильно впала, і компанії необхідно створити дещо нове.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що вартість акцій китайської корпорації Xiaomi впали на 4 відсотки з-за недбалості працівників. Як виявилося, компанія у фінансовий звіт внесла неправильні цифри, в зв'язку з чим з'явилися проблеми на біржі. Компанія сподівається, що за найкоротші терміни все повернеться на свої місця.

Знай.uа писав, що дивовижний смартфон Nubia X представили офіційно. Як виявилося, смартфон отримав одразу два дисплея, але всього лише одну камеру, так що можна робити селфи з допомогою основної камери, адже на задній стороні девайса теж розміщений ще один екран.