Компанія Apple офіційно визнала застарілої модель iPhone 5. Відтепер виробник не буде ремонтувати та підтримувати даний гаджет. Про це йдеться на офіційному сайті компанії. Тепер тільки iPhone 5S буде підтримуватися службою підтримки користувачів від яблучної корпорації. Головна відмінність 5 моделі від 5S - процесор, а також камера, яка не отримала додаткові функції.

Список застарілих пристроїв компанії Apple, які більше не будуть отримувати офіційного обслуговування, постійно поповнюється. Проте, компанія з кожним років випускає більше нові смартфони, які дозволяє з комфортом спілкуватися в соцмережах, робити якісні фото і користуватися іншим функціоналом нових iPhone, список яких постійно поповнюється.

Відомо, що модель iPhone 5 була представлена в 2012 році. В цілому було продано понад 50 мільйонів моделей цього смартфона, і це відмінний показник для Apple.

Популярні новини зараз
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, що аналітики прогнозують крах Windows 10. Судячи за статистикою, після оновлення ос в травні 2018 року, нових пристроїв, що працюють на актуальної версії Windows практично не з'явилося. Це свідчить про те, що популярність десятій версії сильно впала, і компанії необхідно створити дещо нове.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що вартість акцій китайської корпорації Xiaomi впали на 4 відсотки з-за недбалості працівників. Як виявилося, компанія у фінансовий звіт внесла неправильні цифри, в зв'язку з чим з'явилися проблеми на біржі. Компанія сподівається, що за найкоротші терміни все повернеться на свої місця.

Знай.uа писав, що дивовижний смартфон Nubia X представили офіційно. Як виявилося, смартфон отримав одразу два дисплея, але всього лише одну камеру, так що можна робити селфи з допомогою основної камери, адже на задній стороні девайса теж розміщений ще один екран.