31 жовтня користувачі бета-версії Fallout 76 розповіли про кілька внутрішньоігрових баги. Найбільше обурення гравців викликала прив'язка швидкості гри до кількості кадрів в секунду — в мультіплеере це призводить до дисбалансу між учасниками. Тепер же якщо відключити обмеження FPS, персонаж починає рухатися значно швидше.

Видавець прокоментував баг виданню Polygon. Bethesda в курсі проблеми, але планує вирішити її лише до релізу гри, який запланований на 14 листопада. До цього моменту всі бета-тестери будуть користуватися цим багом, і отримувати переваги над гравцями, які не знають про новинки.

Поки що користувачі діляться прикладами з бета-тесту. Гравці жартують, що Bethesda спеціально залишила в грі свого роду “спидхак”.

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Особливо добре видно різницю на відкритих просторах і в приміщенні. Якщо відключити VSync, зняти обмеження на частоту кадрів в секунду і зайти в будівлю, то навіть швидкість ходьби стане значно вище нормального.

Нагадаємо, що аналітики прогнозують крах Windows 10. Судячи за статистикою, після оновлення ос в травні 2018 року, нових пристроїв, що працюють на актуальної версії Windows практично не з'явилося. Це свідчить про те, що популярність десятій версії сильно впала, і компанії необхідно створити дещо нове.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що вартість акцій китайської корпорації Xiaomi впали на 4 відсотки з-за недбалості працівників. Як виявилося, компанія у фінансовий звіт внесла неправильні цифри, в зв'язку з чим з'явилися проблеми на біржі. Компанія сподівається, що за найкоротші терміни все повернеться на свої місця.

Знай.uа писав, що дивовижний смартфон Nubia X представили офіційно. Як виявилося, смартфон отримав одразу два дисплея, але всього лише одну камеру, так що можна робити селфи з допомогою основної камери, адже на задній стороні девайса теж розміщений ще один екран.