У оновленій iOS компанія Apple додала 158 нових емодзі. Відзначимо, iOS 12.1 купертіновці представили у вівторок, 30 жовтня. Про це повідомляє Inspired.

Загалом компанія представила близько 70 емодзі, проте з усіма їх різновидами їх кількість значно зростає.

До слова, серед нових смайлів з’явився Woozy Face – лице з нерівними очима та хвилеподібним ротом. Це емодзі уособлює людину напідпитку. Зауважимо, що в попередніх версіях iOS були лише алкогольні напої та келихи з напоями.

І, дійсно, дивлячись на усміхнене, але явно пом'яте обличчя чоловічка, можна припустити, що той, хто відправив його, вчора весело проводив час в прекрасній компанії, неабияк "приймаючи на груди".

Популярні новини зараз
На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Спробувати в справі цей та інші нові смайли можна в новій версії iOS 12.1, яка вже стала доступною для скачування.

Серед інших нових емодзі від Apple: манго, піратський прапор, магніт, скейтборд, кістка, зуб, стопа та багато іншого.

Раніше ми писали, що Apple оновила керівництво користувача для iOS 12.1, що зараз проходить відкрите тестування. Інструкція підтвердила реліз разом з оновленням кількох очікуваних функцій. Варто відзначити, що нова версія ОС отримає ті функції, які фанати чекали разом з виходом нових iPhone. Однак, яблучна корпорація змусила користувачів трохи почекати. Швидше за все, компанія хотіла виключити наявність багів і лазівок, які можуть зашкодити функціонуванню смартфона.

Разом з iOS 12.1 на iPhone і iPad з'являться групові дзвінки FaceTime, підтримує до 32 користувачів у рамках одного виклику. Також, повідомляється про підтримку другий цифровий SIM-карти eSIM для iPhone XS і XR.

Нагадаємо, раніше в Apple розкрили секрет високих цін IPhone.

Як повідомляв портал "Знай.uа" найпопулярнішою моделлю iPhone виявився найбільш простий в лінійці смартфон.

Також раніше портал "Знай.uа" писав, що Apple назавжди поховала iPhone з кнопками.