Засновник американської компанії Tesla Ілон Маск анонсував технологію, яка дозволить керувати за допомогою смартфона їх електромобілями, якщо ті знаходяться в полі зору. Про це мільярдер повідомив у своєму Twitter-акаунті.

За словами Маска, автомобіль буде слідувати за вами "як домашня тварина", якщо ви утримуєте кнопку виклику в додатку Tesla. Також бізнесмен розповів, що машини зможуть розпізнавати покажчики під час паркування. Це досить незвичайні функції, але чи будуть вони корисні - дізнаємося після їх появи.

Крім цього, Маск розповів, що навчить всі продані авто системі автопарковки, що допоможе заощадити купу нервів і часу власникам. Сам принцип по собі простий: система буде шукати вільні місця на парковці, а також прораховувати ймовірність вдалої паркування, і вже потім самостійно зупинятися в потрібному місці.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що саме iPhone X створив тенденцію на виріз на екрані смартфона, яку одразу ж підхопили інші виробники. Тепер практично кожен сучасний смартфон 2018 року має таку родзинку. Однак, в мережі показали новий патент, в якому смартфон отримав відразу 4 вирізу, причому в різних куточках дисплея.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Xiaomi анонсувала розумний обігрівач для будинку. Серед іншого, він має сенсорны екран, синхронізацію зі смартфоном власника, а також ціну, яка змусить вас його купити без сумнівів. Всього 60 доларів за девайс, який зігріє вас і вашу родину холодною зимою.

Знай.uа писав, що компанія Google створила нову систему захисту, яка точно буде зберігати ваші дані в безпеці. З допомогою JavaScript користувачі можуть виявляти віруси в додатках, які встановлюються на ваш девайс.