Компанія Lenovo представила власний смартфон-слайдер Z5 Pro. Так, як у вже поданих флагманських смартфонів Xiaomi Mi Mix 3 і Honor Magic 2, екран Lenovo Z5 Pro зсувається вниз, відкриваючи доступ до фронтальної камері. Однак, навіть у цього смартфона є свої особливості, якщо порівнювати з флагманами-слайдерами.

Lenovo Z5 Pro виявився смартфоном швидше середнього рівня, ніж флагманом. Так, процесор вже не топовий, але плавну роботу він все ж забезпечить. Смартфон отримав величезний 6,39-дюймовий Super AMOLED-дисплей з роздільною здатністю Full HD + (2340 х 1080 пікселів). До речі, він займає 95,06% передньої панелі, що є рекордом на сьогоднішній день. Крім того, новинка обладнана подвійний основною камерою на 24 + 16 Мп, подвійний фронтальною камерою на 16 + 8Мп. А сканер відбитків пальців вбудований під екран, так що потворного сканера на задній панелі в цей раз не буде.

Апаратною основою Lenovo Z5 Pro став процесор Qualcomm Snapdragon 710, 6 ГБ оперативної і 64 або 128 ГБ вбудованої флеш-пам'яті. Акумулятор має ємність 3 350 міліампер годин, чого насправді замало для такого величезного дисплея і порівняно потужного процесора.

Популярні новини зараз
"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні
Показати ще

Lenovo Z5 Pro надійде в продаж у чорному кольорі за ціною 287 доларів (близько 7 600 гривень) 6 / 64 ГБ і 330 доларів (близько 8 800 гривень) за версію 6 / 128 ГБ. У Китаї почалися продажі новинки з 1 листопада.

Нагадаємо, що саме iPhone X створив тенденцію на виріз на екрані смартфона, яку одразу ж підхопили інші виробники. Тепер практично кожен сучасний смартфон 2018 року має таку родзинку. Однак, в мережі показали новий патент, в якому смартфон отримав відразу 4 вирізу, причому в різних куточках дисплея.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Xiaomi анонсувала розумний обігрівач для будинку. Серед іншого, він має сенсорны екран, синхронізацію зі смартфоном власника, а також ціну, яка змусить вас його купити без сумнівів. Всього 60 доларів за девайс, який зігріє вас і вашу родину холодною зимою.

Знай.uа писав, що компанія Google створила нову систему захисту, яка точно буде зберігати ваші дані в безпеці. З допомогою JavaScript користувачі можуть виявляти віруси в додатках, які встановлюються на ваш девайс.